2 érett banán
1 citrom leve és reszelt héja
2 ek. rum
25 dkg Rama
15 dkg cukor
4 tojás
33 dkg liszt
2 tk. sütőpor
10 dkg keserű csokoládé-bevonó
7 dkg banánchips
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A banánt hámozzuk meg, villával nyomkodjuk pépesre, majd keverjük bele a citromlevet és a rumot. A Ramát a cukorral keverjük habosra, utána egyenként dolgozzuk bele a tojásokat. A lisztet keverjük össze a sütőporral és a citromhéjjal, majd ezt is adjuk a banánpéphez. A tésztát simítsuk kikent, lapos tepsibe, és kb. 30 perc alatt süssük aranybarnára. Olvasszuk meg a csokoládébevonót. A kihűlt süteményt csorgassuk le a bevonóval, majd szeleteljük. Banán chipsszel díszítve tálaljuk.